Aluminium gevelbekleding,
Het is meer dan een vak

Historiek

Na een start als designbureau door burgerlijk ingenieur Steven Maes, evolueerde Rtek al snel tot ontwerper en plaatser van gevelbekleding. In 2009 werd RTEK BV opgericht om zich vanaf dan voluit te specialiseren in aluminium gevelbekleding, muurkappen, dakranden, dakgootafwerking, dakkapellen en aluminium constructies.

Het onafgebroken zoeken naar nieuwe technieken leidde tot innovatieve systemen voor vlakke gevelbekleding en voor onzichtbaar bevestigde en geprofileerde aluminium gevelbekleding. Deze technieken past RTEK al jaren toe in vele renovatie- en nieuwbouwprojecten.

In 2016 vervoegde de groep Veldeman-bv het bedrijf als aandeelhouder. Met de algemene diensten van de Veldeman-groep in ondersteuning, kan RTEK zich vandaag nog meer toeleggen op zijn kernactiviteiten en zijn dienstverlening naar de klant.


Missie

Realiseren van minimalistische, esthetisch superieure en duurzame aluminium gevelbekleding op maat waarbij onze sterkte ligt in het meedenken en delen van onze knowhow met de klant van bij het ontwerp om zo tot het gewenste resultaat te komen a.d.h.v. een praktische en hands-on aanpak.

Visie

Met onze gevelbekleding streven we ernaar om gebouwen een unieke uitstraling te geven en een echte eye-catcher te zijn in het straatbeeld. Nu, morgen en ook nog over 30 jaar!

Jobs

Werken bij rtek?

Bij Rtek leggen we de lat behoorlijk hoog en dat beseffen we. We zijn dan ook altijd op zoek naar goede en betrouwbare werkkrachten. Wil je die uitdaging aangaan en samen met ons de toekomstige projecten vormgeven? Dan ben je meer dan welkom.

Vlakke gevelbekleding

Geprofileerde bekleding

Afgewerkte producten